Stolt sponsor for skiskyttar Hanna Børve

 

H2 Hardanger AS er ein av Hanna Børve sine stolte sponsorar!
Hanna er ei målretta jente på 22 år frå Øystese. Som 16-åring byrja ho på Norges Toppidrettsgymnas på Geilo.      No bur ho på Lillehammer, som i følgje Hanna er den beste staden å kunne utvikle seg som skiskyttar, både med tanke på fasilitetar, idrettsmiljø og den sosiale og viktige delen gjennom laget Team Fosen Yard.

I tillegg til satsinga på skiskyting tek Hanna byggingeniør-studie på deltid. Og for H2 er det sjølvsagt ekstra stas å vera sponsor for ein komande byggingeniør!

Hanna fortel at årets sesong var den siste i juniorklassen, og neste sesong vert som seniorløpar.
Til tross for nokre veker med Covid som gjorde at kroppen ikkje responderte og treninga vart redusert, så klarte Hanna likevel å verta norgesmeister på «heimebane» på Lillehammer i februar.

Me er svært imponerte over prestasjonane til Hanna, og heiar høglytt og stolt frå sidelina!
Gjengen i H2 Hardanger ynskjer lukke til med både eksamen og satsinga framover!

Andre aktuelle saker

Nytilsett prosjektutviklar

Nytilsett prosjektutviklar

H2 Hardanger er godt i gang med nye og gamle prosjekt etter ferien.Ekstra kjekt er det at Arne Lunestad er på plass på kontoret. Han byrja hjå oss i midten av august, og kjem frå stillinga som dagleg leiar i Kvammabygg. Me har hatt eit tett samarbeid med Arne i mange...

Oppstart av ny fabrikk på Langevåg

Oppstart av ny fabrikk på Langevåg

  Hardanger Seafood sin fabrikk på Langevåg på Bømlo er teken i bruk.6. mars vart det starta opp prøvedrift, og fisk vart sendt gjennom slakteriet og vidare ut til til kundar for fyrste gong.Olav Mikal Fykse i H2 Hardanger AS har sidan 2020 leia prosjektet med...