Stolt sponsor for skiskyttar Hanna Børve

 

H2 Hardanger AS er ein av Hanna Børve sine stolte sponsorar!
Hanna er ei målretta jente på 22 år frå Øystese. Som 16-åring byrja ho på Norges Toppidrettsgymnas på Geilo.      No bur ho på Lillehammer, som i følgje Hanna er den beste staden å kunne utvikle seg som skiskyttar, både med tanke på fasilitetar, idrettsmiljø og den sosiale og viktige delen gjennom laget Team Fosen Yard.

I tillegg til satsinga på skiskyting tek Hanna byggingeniør-studie på deltid. Og for H2 er det sjølvsagt ekstra stas å vera sponsor for ein komande byggingeniør!

Hanna fortel at årets sesong var den siste i juniorklassen, og neste sesong vert som seniorløpar.
Til tross for nokre veker med Covid som gjorde at kroppen ikkje responderte og treninga vart redusert, så klarte Hanna likevel å verta norgesmeister på «heimebane» på Lillehammer i februar.

Me er svært imponerte over prestasjonane til Hanna, og heiar høglytt og stolt frå sidelina!
Gjengen i H2 Hardanger ynskjer lukke til med både eksamen og satsinga framover!

Andre aktuelle saker

Oppstart av ny fabrikk på Langevåg

Oppstart av ny fabrikk på Langevåg

  Hardanger Seafood sin fabrikk på Langevåg på Bømlo er teken i bruk.6. mars vart det starta opp prøvedrift, og fisk vart sendt gjennom slakteriet og vidare ut til til kundar for fyrste gong.Olav Mikal Fykse i H2 Hardanger AS har sidan 2020 leia prosjektet med...

Leilegheitsbygg på Kikut

Leilegheitsbygg på Kikut

På Kikut byggjer Sivertsen Entreprenør leilegheitsbygg med 43 leilegheiter. Råbygget er oppe, og taket er snart på plass. Innflytting er planlagt til påsken 2023. H2 Hardanger er ansvarleg for prosjektering av beresystemet.