Ny styreleiar i H2 Hardanger

H2 er i sterk vekst. Eit kompetent og velfungerande styre er viktig for å kunne jobbe målretta og systematisk med utvikling av verksemda.
Me er særs nøgde med å presentere Tom Rasmussen som ny styreleiar i  H2 Hardanger.

Tom har brei erfaring frå ulike leiande stillingar. Han har jobba med både operativ leiing og med kunde-, marknad-, strategi- og forretningsutvikling.

For meir info. om vår nye styreleiar sjå Linkedin; Tom Rasmussen | LinkedIn

H2 ser på Tom som ein viktig ressurs i arbeidet med vidare utvikling. Velkomen Tom!

Andre aktuelle saker

Ny prosjekt- og byggeleiar i H2 Hardanger

Ny prosjekt- og byggeleiar i H2 Hardanger

1. april byrja Bård Sandven i stillinga som prosjekt- og byggeleiar i H2 Hardanger. Bård har mange års erfaring med byggeleiing frå små og store prosjekt. Han er allereie godt i gang med å leie utbygging av Strandebarm omsorg. Me gler oss over å ha fått Bård med oss...

Horgi AS

Horgi AS

Horgi AS er valgt som samspelsentreprenør av Voss herad for prosjektering og bygging av ny idretts- og skulefløy på Voss ungdomsskule.Horgi AS er ein lokal totalentreprenør på Voss. Firmaet er organisert som eit arbeidsfellesskap med partane Johs. E. Øvsthus AS, Tecno...

Ny byggingeniør i H2 Hardanger

Ny byggingeniør i H2 Hardanger

Me ynskjer Nils Ove Børve velkomen på kontoret. Nils Ove er utdanna byggingeniør, med allsidig erfaring frå andre yrker. Han vil styrke kapasiteten vår innan prosjektering og byggeleiing.